Amerika Hakkında Faydalı Bilgiler Blogu!

1 Şubat 2013 Cuma

Amerikan Büyükelçiliği'ne Yapılan Bombalı Saldırı

 

 

Ankara'da Amerika Büyükelçiliği önünde patlama oldu

Patlamanın bir canlı bomba eylemi olduğu anlaşıldı. Olayda iki kişinin öldüğü iki kişinin yaralandığı ölenlerden birinin canlı bomba olduğu ifade edildi. Kesin olmayan bilgiye göre ise ölü sayısının 3 ya da 4 olabileceği hepsinin güvenlik personeli olduğu iddiası da var.


Polisten gelen ilk bilgilere göre canlı bombanın orta yaşlı bir erkek olduğu millyetinin tespit edilemediği açıklandı. Canlı bombanın X-Ray cihazından geçerken patladığı bilgisi verildi. İkinci bir bomba şüphesi olduğu için bölge güvenlik kordonu altına alınırken polis helikopterleri de havadan takip yapıyor

Çevreye yayılan ceset parçalarının saldırıyı düzenleyen bombacıya ait olduğu iddia edildi. Olayın ardından içeride bulunan herkes sığınaklara toplandı. Binada yaralıların olduğu belirtilirken, ağır yaralı biri kadın, iki yaralı dışarı çıkartıldı. Yaralıların ağır olduğu bildirildi. Yaralanan kadının personel olmadığı iş için orada bulunduğu da gelen bilgiler arasında. ABD Büyükelçiliği koruma müdürü olay yerine giderek incelemelerde bulunuyor.


kaynak: Milliyet

Lanet olsun diyorum böyle insanlara, ölmek isteyen kafasına sıksın. Masum insanların ne günahı var. 
  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder